tirsdag 28. februar 2012

En hamstrers kjøkkenskap

Gelé? Jøss. Også så mye, da gitt!
Oppvokst i tro på at det lønner seg å ha litt hermetikk i kjelleren, sånn i tilfelle, er jeg blitt en hamstrer. Riktignok kan det umulig sies at fokuset ligger på holdbar sikringskors.
 
Er jeg i butikken og kommer over en sjokoladehylle med gule prislapper, rasker jeg med meg litt. Dessuten har jeg en stadig vedvarende fantasi om at jeg alltid mangler mel eller sukker, eller begge deler, og slenger det oppi handlekurven. 

Jeg visste jeg hadde et par poser sukker stående (I virkeligheten fire poser, samt sukkerbiter og perlesukker) og noe mel, men at melisbeholdningen skulle være så svimlende god som det nå viser seg at den er, var jeg virkelig ikke klar over.
 
Melis forpester ethvert bakverk. Likevel tøt det fram fem bokser under aftenens ryddesjau.
 
I tilfelle krisetider. Litt overraskende.
Kjøkkenskapet mitt har vært preget at overhengende stor rasfare i det siste. Det er klart: Bor man mutters alene, synes melis er vondt, men likevel har 2,5 kilo stående, er det ikke rart det kan bli litt trangt om plassen. 
 
Forresten sier jeg at jeg spiser mye sjokolade. Nå er jeg litt i tvil. Det ser egentlig ut som jeg bare kjøper veldig mye sjokolade. Mesteparten er kjøpt på billigsalg. Trøsten er at jeg sikkert har spart fryktelig mange penger på dette.





Ingen kommentarer: